• Beheer voor een vaste lage prijs per maand
  • Advies van, juristen, advocaten en fiscalisten
  • Online inzicht in uw volledige administratie
  • Betaal alleen voor de diensten die u nodig heeft

Financieel en juridisch vastgoedbeheer

Door voor het meest complete pakket van Immohaege te kiezen krijgt u het beste van twee werelden. U bent financieel en juridisch voorzien. Aanmaningstrajecten lopen naadloos over in het incassotraject. Wanneer uw huurder een klacht heeft wordt deze direct juridisch geanalyseerd en opgepakt. Huurders worden sterk beschermd door het recht en het is daarom van belang dat de wet altijd in het oog wordt gehouden. Fouten in het voortraject kunnen van grote invloed zijn op latere procedures. Omdat wij u van het begin af aan goed informeren voorkomt u hoge advocatenkosten en dure rechtszaken.

U krijgt volledige toegang tot ons juridische portaal waarop u antwoorden vindt op al uw juridische vragen. Daarbij kunt u ons tijdens kantooruren om adviezen vragen waarvoor u bij een advocatenkantoor meestal veel geld moet betalen. U krijgt een vast contactpersoon die uw portefeuille kent en uw wensen en behoeftes begrijpt.

Huurcommissie

Het inschakelen van de huurcommissie door een huurder kan betekenen dat de huurprijs wordt verlaagd en u minder inkomsten genereert. Het is daarom van belang dat dergelijke zaken van het begin af aan zorgvuldig worden opgepakt. Wij begeleiden u in het gehele traject en voeren de communicatie met huurder en huurcommissie. Door al in een vroeg stadium problemen met een huurder bij ons te melden kunnen wij voorkomen dat de huur verlaagd wordt. Uiteraard is het ook mogelijk u bij te staan tijdens inspecties en zittingen.

placeholder

Facturatie

We zorgen ervoor dat de huurders op tijd een factuur krijgen en verwerken de betalingen van uw huurders.

placeholder

Monitoren huurachterstanden

In het handige eigenarenportaal houden we bij welke huurders een betaalachterstand hebben. Bij wanbetaling ondernemen we direct actie. Als uw huurder de huur niet betaalt, sturen onze juristen een aanmaning Het gehele incassotraject wordt uitgevoerd door incassoadvocaten.

placeholder

Betalingen verrichten

Met toestemming van u als verhuurder verzorgen we betalingen, bijvoorbeeld aan onderhoudsmonteurs.

placeholder

Doorgeven jaarlijkse huurverhoging

De jaarlijkse indexering wordt door ons, conform wet en regelgeving, doorgegeven aan de huurders.

placeholder

Maandelijkse rapportages

We presenteren periodiek een financieel overzicht met daarin onder andere de actuele huurstand en overige financiële gegevens. In een oogopslag is te zien wat er die maand is verdiend.

placeholder

Toegang juridisch portaal

Op het juridisch portaal vindt u antwoord op al uw vragen omtrent huurrecht. Daarnaast kunt u handige documenten downloaden.

placeholder

Servicekosten doorbelasten

De servicekosten en gemeentelijke belastingen en heffingen die betaald moeten worden, belasten wij door aan de huurder.

placeholder

Eigen rekening of stichting derdengelden

De huurinkomsten worden op uw eigen rekening ontvangen. Deze kunnen wij inzien met een acces card. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze derdengeldenrekening.

placeholder

Aanspreekpunt voor huurders

Heeft de huurder vragen over facturen, verhoging van de huur of problemen met de woning? Wij zijn het aanspreekpunt: voor u en de huurder.

placeholder

Vast contactpersoon

Iedere klant heeft een vast aanspreekpunt. Deze jurist of advocaat is op de hoogte van de soort portefeuille en kan daarom direct op maat advies verlenen.

placeholder

Antwoord op al uw huurrecht vragen

Onze juristen zijn gespecialiseerd in huurrecht. Wat te doen als een huurder overlijdt? Vind het antwoord op het digitale portaal of bel gerust met onze juristen.

placeholder

Begeleiding tijdens huurcommissietrajecten

We begeleiden u als een huurder de huurcommissie inschakelt. We nemen de communicatie met de huurder en commissie bijvoorbeeld uit handen.

placeholder

Incassotraject begeleiden

Als de betaling van een huurder uitblijft, starten we een incassotraject. We regelen dit voor u, hier betaal u geen extra kosten voor.

placeholder

Beheer van volledige vastgoedportefeuille

Voor alle contracten die u aanmeldt nemen wij de juridische zaken uit handen.

placeholder

Geschillen met huurders

Bij een geschil met een huurder is het belangrijk om snel en correct te handelen. We nemen de communicatie over en zoeken naar een gewenste oplossing.

Financieel-juridisch vastgoedbeheer voor uw volledige vastgoedportefeuille doen we al voor een vast laag bedrag per maand. Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt altijd bij ons terecht. Meer weten over onze tarieven? Bel ons op 085 0410 707 of vraag gratis en geheel vrijblijvend een voorstel aan.

Financieel-juridisch vastgoedbeheer voorstel ontvangen

Vastgoedbeheer op maat gemaakt

Ziet u ondersteuning in het vastgoedbeheer wel zitten, maar denkt u dat dit niet het juiste pakket is? Klik dan niet weg, maar neem contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken.

placeholder

Onze overige vastgoedbeheer diensten:

  • Beheer voor vaste lage prijs per maand
  • Advies van fiscalisten, juristen en advocaten
  • Online inzicht in je volledige administratie
  • Betaal alleen voor de diensten die u nodig heeft