• Beheer voor een vaste lage prijs per maand
  • Advies van, juristen, advocaten en fiscalisten
  • Online inzicht in uw volledige administratie
  • Betaal alleen voor de diensten die u nodig heeft

Juridisch vastgoedbeheer

Onze juristen en advocaten bieden u een uitgebreide juridische dienstverlening. Met een stevig juridisch fundament kunnen kostbare procedures in de toekomst voorkomen worden. Wij begeleiden u bij het opstellen van huurcontracten, het beëindigen van huurcontracten en geschillen met huurders. Wij leggen bijvoorbeeld uit welke kleine herstellingen voor de rekening van de huurder komen, hoe het werkt met begin- en eindinspecties en indexeringsclausules.

Op ons juridische portaal vindt u antwoorden op uiteenlopende vragen op het gebied van het huurrecht. Wanneer geldt een contract voor onbepaalde tijd? Hoe moet u omgaan met onderhuur en wat te doen als een huurder overlijdt? Wij maken onze dienstverlening compleet door zaken van de huurcommissie voor u uit handen te nemen.

Voor makelaars en vastgoedbeheerders

Het juridische pakket van Immohaege is een goede toevoeging wanneer u zelf vastgoed beheert. Daar waar het inschakelen van een advocaat voor advies duur is, biedt Immohaege hetzelfde advies voor een vast bedrag per huurder per maand.

placeholder

Opstellen van huurcontracten

In ons juridische portaal vindt u standaard huurcontracten voor ieder type huurder. We geven daarnaast persoonlijk advies.

placeholder

Antwoord op al uw vragen omtrent huurrecht

Hoe wordt een contract beëindigd? Wat moet u doen als een huurder komt te overlijden? Bekijk de veel gestelde vragen op ons portaal of neem gerust contact op met onze juristen.

placeholder

Begeleiding tijdens huurcommissietrajecten

Als een huurder de huurcommissie inschakelt, kan dit vervelende gevolgen hebben. We begeleiden u en communiceren met de huurder en de commissie.

placeholder

Vast contactpersoon

Als verhuurder heeft u een jurist of advocaat als vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon is op de hoogte van uw vastgoedportefeuille en geeft u altijd direct een persoonlijk advies.

placeholder

Beheer van volledige vastgoedportefeuille

We beheren alle contracten die u bij ons aanmeldt: van complexe juridische zaken tot kleine geschillen kunt u bij ons terecht.

placeholder

Geschillen met huurders

Snel en correct handelen is belangrijk, zeker wanneer er een geschil met een huurder is. We zoeken naar een gewenste oplossing en communiceren dit naar u en de huurder.

Voor een vaste lage prijs per huurder per maand nemen we alle juridische zaken uit handen. Bent u benieuwd naar de maandelijkse tarieven? Via 085 0410 707 vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en prijzen. U kunt ook direct een vrijblijvend voorstel aanvragen.

Juridisch beheer voorstel ontvangen

Meer dan juridisch beheer

Naast juristen hebben we ook een financiële afdeling die met genoegen uw administratie induikt. Met financieel beheer zorgen we er onder andere voor dat de facturen op tijd de deur uit zijn, monitoren we huurachterstanden en geven we de jaarlijkse huurverhogingen door aan de huurders. Er is een combinatie mogelijk van juridisch en financieel beheer, maar u kunt ook kiezen voor een van de twee.

placeholder

Overige vastgoedbeheer diensten:

  • Beheer voor vaste lage prijs per maand
  • Advies van fiscalisten, juristen en advocaten
  • Online inzicht in je volledige administratie
  • Betaal alleen voor de diensten die u nodig heeft