We zijn aanwezig op de MIPIM 2022 in Cannes

We delen hierbij met trots mee dat we dit jaar met volle kracht aanwezig zijn op de MIPIM. Op 17 maart vinden er twee evenementen plaats waar Immohaege bij is: de netwerkborrel van de Haagse Borrel en de door ons georganiseerde (truffel)lunch bij Bruno. Deze heerlijke lunch organiseren we, speciaal voor onze directe relaties, in samenwerking met Diederiks Beheer en Lips Incasso Advocaten.

MIPIM 2022

De MIPIM is een onroerend goed evenement waar u de meest invloedrijke spelers vindt die te maken hebben met internationaal onroerend goed. Dit jaar wordt het evenement gehouden in Cannes, Frankrijk, van 15 tot 18 maart.

We kijken ernaar uit om iedereen te begroeten op de evenementen.

Partner van de Haagse Borrel

De Haagse Borrel is een vastgoedgerelateerde community met als oorsprong Den Haag. Deze partij organiseert, net als ieder jaar, een netwerkborrel tijdens de MIPIM. Als trotse partner van deze community is Immohaege hier natuurlijk bij aanwezig!

De Truffellunch 2022

Herman Diederiks en Richard Lips hebben hun directe relaties uitgenodigd voor een fantastische lunch die, zoals u al zult vermoeden, volledig in het teken staat van truffel. De Truffellunch vindt plaats in het exclusieve restaurant Bruno, gelegen in het Zuid-Franse Lorgues.

Over Immohaege

Immohaege is uw partner op het gebied van vastgoedbeheer. Wij ondersteunen vastgoedeigenaren op onder andere financieel en juridisch gebied. Dit doen we met een team van fiscalisten en in huurrecht gespecialiseerde juristen en advocaten. We helpen u bij het beheren van uw vastgoedportefeuille, zodat het voor u eenvoudiger en winstgevender wordt.

Kom ook in contact met ons