Over ons

Immohaege is ontstaan vanuit de ervaring van onze advocaten in het incasso- en huurrecht. Met als oorspronkelijke achtergrond de incasso zijn wij in contact gekomen met vastgoedeigenaren. We zijn begonnen met het incasseren van achterstallige huren en kregen daarbij steeds vaker de vraag om al in het voortraject slecht betalende huurders in de gaten te houden en de lopende toekomstige huren te incasseren. Het vastgoedbeheer was daarmee een logische stap.

Geen zaak is hetzelfde en met onze jarenlange ervaring bieden wij u een breed scala aan oplossingen op het moment van een geschil met een huurder. Onze advocaten zijn zeer oplossingsgericht en denken graag met u mee. Zowel vanuit kostenperspectief als efficiëntie.

Doordat wij u en uw portefeuille kennen, kunnen we al in een vroeg stadium mogelijke geschillen herkennen en risico’s inschatten. Tijdsverlies wordt voorkomen omdat we klachten van huurders rechtstreeks ontvangen en geen derde hoeven in te schakelen.

Tot slot hanteren wij een strikt incassobeleid dat volledig conform wet- en regelgeving is. Het onderscheid tussen particuliere en zakelijke huurders is hierbij van belang. Wij stoppen niet met het enkel versturen van facturen en aanmaningen. Wij gaan ook met de huurder in gesprek om de reden dat betaling uitblijft te achterhalen. Uiteraard wordt u van alle ontwikkelingen persoonlijk op de hoogte gehouden door ons team.

Kortom, kiest u voor Immohaege dan kiest u voor meesters in het vastgoedbeheer.